۱۰ قابلیت کاربردی اندروید O

۱۳۹۶-۰۳-۰۹

۱۰ قابلیت کاربردی اندروید O

گوگل در کنفرانس I/O مخصوص برنامه نویسان ، جزییات بیشتر و دقیق تری از این سیستم عامل را معرفی کرد. با اینکه تا معرفی رسمی این محصول، فاصله زیادی داریم ، اما این کنفرانس جنبه های زیادی از کاربرد های این نسخه از اندروید را روشن کرد. در ادامه با ۱۰ قابلیت کاربردی اندروید O آشنا می شویم.

۱- برطرف شدن مشکل ایموجی ها

همه ما در بسیازی از موارد با این مشکل مواجه شده ایم که پس از ارسال یک ایموجی به دوستانمان ، وی موفق به دیدن ایموجی ها نمی شود. این مشکل در اندروید O برطرف شده است. قابلیت جدیدی که در اندروید او ایجاد شده است به این صورت است که به صورت اتوماتیک ، جای ایموجی ها پر می شود. یعنی حتی در صورتی که کاربر ایموجی مورد نظر را دانلود نکرده باشد و از آن استفاده نکند هم ،درگوشی خود می تواند آن را مشاهده کند.

۲- اشتراک گذاری هوشمند

اندروید O قادر است آن چیزی را که در عکس شما نهفته است را بیابد و متناسب با آن به شما پیشنهاداتی بدهد. مثلا اگر کاربری از خود سلفی بگیرد ، اندروید او به او پیشنهاداتی در مورد شبکه های اجتماعی به کاربر می دهد ؛  یا مثلا اگر کاربر از سندی عکس بگیرد ، این اندروید یک برنامه مدیریت هزینه ها را پیشنهاد می دهد. این قابلیت در تمامی موارد مشابه مانند فیلم و ویدئو ها ، متن ها و انواع محتواها کاربرد دارد.

این قابلیت به گونه ای عمل می کند که انگار گوشی شما شیوه زندگی شما را یاد میگیرد و براساس آن ، به شما پیشنهاداتی می کند.

۳- وضوح بیشتر آیکون ها

در این نسخه از اندروید، برنامه نویسان آن می توانند براساس استایل دستگاه های مختلف ، شکل آیکون ها را طراحی کنند. یعنی اگر شما گوشی هوشمندی دارید که شکل آیکون ها در آن دایره ایست، برنامه ای که آیکون های مربعی دارد نیز ، به صورت دایره ای در اختیار خواهید داشت.

۴- هوشمند شدن نمایش نوتیفیکیشن ها

اندروید O روی کیفیت و نحوه و زمان نمایش نوتیفیکیشن ها تاکید زیادی دارد. یکی از قابلیت های ویژه ای که در این زمینه انجام شده است تاخیر در نمایش اعلان نوتیفیکیشن هاست که به این معناست که می‌توانید اعلام نوتیفیکیشن‌ها را به تعویق بیاندازید.

۵-  Badge Notifications ، امکانی جدید در Notifications

یکی از بزرگ‌ترین تغییراتی که در شیوه عملکرد نوتیفیکیشن‌ها اعمال شده، Badge Notifications نام دارد که به صورت نقطه‌های کوچکی است در بالای آیکون هر برنامه نمایش داده می‌شود و نشان می‌دهد که آن برنامه چند نوتیفیکیشن دارد. همچنین کاربر با فشار ممتد به روی آیکون برنامه قادر خواهد بود به صورت سریع، نوتیفیکیشن‌های آن برنامه را مرور کند.

۶- اعمال رنگ پشت زمینه برای نوتیفیکیشن ها

یکی دیگر از امکانات ساده و جذابی که به کمک آن می توانند اعلانات یا همان نوتیفیکیشن ها را جذاب نمود ، تغییر رنگ پشت زمینه یا بک گراند نوتیفیکیشن هاست. برنامه نویسان قادر خواهند بود که برای برنامه خود ، رنگ پس زمینه دلخواه خود را قرار دهند . این کار به برنامه نویسان کمک می کند که اعلان های مهم خود را با رنگ های متفاوتی نشان دهند.

۷- الویت بندی برای نوتیفیکیشن ها

اندروید او به کاربران این امکان را می‌دهد که بتوانند اعلان نوتیفیکیشن‌ها را بر اساس میزان اولویت تنظیم کنند. با این قابلیت کاربر می‌تواند انتخاب کند که چه نوع از نوتیفیکیشن‌های مربوط به برنامه به خصوصی را مشاهده کند.

۸-  TV Launcher جدید اندروید

منوی لانچر اندروید تی وی نیز با طراحی متفاوتی ارائه شده است که تاکید بیشتری به روی کشف محتوا دارد.

۹- استایل نمایشی واقع گرایانه

اندروید O با قابلیت جدیدی به نام Physics-based animation وارد بازار می شود که مدل جدیدی از پشتیبانی انیمیشن هاست. این سبک جدید انیمیشن ، با تکیه بر قوانی فیزیک ، تصاویر واقع گرایانه‌تری نمایش می‌دهند.

۱۰- امکان تصویر در تصویر (Picture-in-Picture)

این قابلیت قبلا در فضای مجازی معرفی شده است. اندروید او مجهز به پشتیبانی از قابلیت تصویر در تصویر خواهد بود که با هر برنامه‌ای( نه فقط برنامه یوتیوب) کار می‌کند. البته برای اینکه این قابلیت را در برنامه‌های بیشتری ببینیم باید مدتی منتظر باشیم تا برنامه نویسان آن را در برنامه‌های خود اعمال کنند.

آموزش, دانستنیها, موبایل, نرم افزار

پرسش یا نظر خود را برای ما بنویسید

خرسندیم از اینکه خواننده مطالب سایت لاژورد هستید. لطفا آنرا به اشتراک بگذارید تا دوستان شما نیز آنرا مطالعه نمایند.