چگونه بفهمیم که شخصی در تلگرام ما را بلاک کرده است؟

۱۳۹۵-۰۹-۰۳

چگونه بفهمیم که شخصی در تلگرام ما را بلاک کرده است؟


چگونه بفهمیم که در تلگرام بلاک شده ایم یا خیر ؟

یکی از امکاناتی که پیام رسان محبوب تلگرام مانند هر پیام رسان دیگری برای آسایش و امنیت کاربران قرار داده است، امکان مسدود کردن ارتباط با یک کاربر خاص است که ممکن است هر کسی به دلایل مختلفی به آن نیاز پیدا کند.

ممکن است به شخصی پیغامی ارسال کنید و با عدم پاسخ دهی وی مواجه شوید. ممکن است وی شما را بلاک کرده باشد و پیغام شما را دریافت نکند. پس ممکن است نیاز باشد تا بدانید توسط یک کاربر بلاک شده اید یا خیر.  اما چگونه ؟

کاربری که شما را بلاک کرده باشد سه ویژگی خواهد داشت :

  • عکس های وی برای شما قبل نمایش نخواهد بود و نمی توانید Profile Picture وی را چک نمایید.
  • در مکانی که آخرین بازدید کاربر نمایش داده می شود ، عبارت last seen a long time ago را می بینید.
  • پیام های شما برای کاربر ارسال می شود و تیک اول آن خورده می شود؛ اما مخاطب هرگز پیغام ها را نمی بیند و خبری از تیک دوم نخواهد بود.

با توجه به این سه ویژگی می توانید بفهمید که آیا کسی شما را بلاک کرده است یا خیر. در صورتی که با موارد بالا باز هم اطمینانی به بلاک بودن خود نداشتید، می توانید شماره مخاطب مورد نظر خود را در یک شماره تلگرام دیگر ذخیره کرده و گزینه های بالا چک نمایید. اگر توانستید عکس پروفایل وی را چک نمایید یا عبارت last seen a long time ago را ندیدید ، یعنی تنها شما بلاک شده اید و کاربر فعال است.

 

آموزش, دانستنیها, نرم افزار

پرسش یا نظر خود را برای ما بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *